Juliste

Leikosaarentie

Leikosaarentie 31, 00990 HELSINKI

Yleistä:

Taloyhtiö sijaitsee hyvällä paikalla Leikosaarentien ja Aurinkolahden puistotien kulmassa, josta on lyhyt (n. 300 m) etäisyys Vuosaaren metroasemalle ja kauppakeskus Columbuksen runsaiden palveluiden ääreen. Tontilta on hyvät yhteydet myös kevyen liikenteen väylille, joita pitkin pääsee nauttimaan Aurinkolahden upeasta merellisestä luonnosta ja Vuosaaren loistavista ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksista. Kohde on valmistunut vuonna 2004.

Vapaat huoneistot:

 • Koko: 33m2
  Kerros: 2
  Tyyppi: 1H+ALK+KT+P
  Vuokra: 850€/kk
  Asunto vapautuu: Heti vapaana
  Hae

Vuokratut huoneistot:

 • Koko: 33m2
  Kerros: 5
  Tyyppi: 1H+ALK+KT+P
 • Koko: 35,5m2
  Kerros: 6
  Tyyppi: 2H+KK+P

Yhteiset tilat:

Tässä 51 huoneiston taloyhtiössä on mm. talopesula, kuntosali, kuivaushuone, lastenvaunuvarastot, ulkoiluvälinevarastot ja huoneistokohtaiset irtaimistovarastot. Porraskäytävästä on hissillä suora yhteys maanalaiseen pysäköintihalliin, jossa on yhteensä 23 autopaikkaa. Lisäksi pihalla on 7 katospaikka ja 2 avopaikkaa pysäköintiin. Yhtiössä on ilmainen DNA-kiinteistönetti ja kaapelitelevisio.

Huoneistojen varustelu:

Asuintilojen lattiat ovat parkettia, kylpyhuoneiden lattiat ja seinät on laatoitettu. Asunnot on varustettu 4-levyisellä liedellä, liesikuvulla ja jääkaappipakastimella. Lisäksi on varaus 60 cm leveälle astianpesukoneelle, mikroaaltouunille ja kylpyhuoneessa pyykinpesukoneelle. Huoneistoissa on ovipuhelin. Parvekkeet avautuvat etelä-kaakkoon.

Vuokrataso:

Yksiöiden vuokrat alkaen 850 €.

Vuokralaisilta peritään vuokran lisäksi vesimaksu 28 € / henkilö / kk. Autopaikkavuokrat ovat hallipaikasta 35 € / kk ja avopaikasta 20 € / kk. Kuntosali ja pesula ovat asukkaiden käytössä veloituksetta.

Hakumenettely:

Voit hakea vapautuvaa asuntoa täyttämällä vuokra-asuntohakemuksen. Otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme näytöstä. Jos olet kiinnostunut tällä hetkellä vuokrattuina olevista huoneistoista, ole hyvä ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä heti kun asuntoja vapautuu. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.